Home » Tendinte in coafurile anului 2014

Tendinte in coafurile anului 2014

Tendinte in coafurile anului 2014 Privee

Nu este deloc devreme sa povestim despre tendinte in coafurile anului 2014. Specialistii de la Londa Professional ne spun ce se poarta in 2014: look-uri usor de purtat, pentru zi. Cele trei directii de stil alese de Londa Professional sunt Privee, Bounty’ful si Free Estate.

Privee este o directie care iti permite sa te joci cu parul. In functie de starea de spirit, putem straluci in vazul tuturor sau putem sa ne retragem in intimitate. Din punct de vedere cromatic in aceasta linie se regasesc nuante de roz zmeura combinate cu cele de tonuri de bej cald, iar tonurile de portocaliu aprins contrasteaza cu tonurile naturale.

Bounty’ful este reprezentat de valuri, bucle si onduleuri lejere. Paleta de culori reuneste nuante de maro-tabac, vanilie si roz-cupru. Alternarea tonurilor inchise cu cele deschise este importanta pentru a crea adancime si miscare in par.

Free Estate inseamna sa fii cool si casual. Este o abordare fresh, foarte tinereasca. Mizeaza pe contrastul de tonuri si accente. Colorarea parului se face in nuante energice. Nuantele vii de albastru si tonurile de portocaliu sunt contrabalansate de culori terne care te duc cu gandul la piatra, beton si nisip.

De Alina Burlacu

Adaugă un comentariu